Aloeclear ULTRA Forstør

Aloeclear ULTRA

Aloeclear Ultra roll on er en stærkere formel, som er til dig, der konstant har indgroet hår, efter barbering.

Flere detaljer

Derfor skal du vælge Jax Wax
 • Fremstillet i Australien
 • Ikke testet på dyr
 • Ingredienser af højeste kvalitet
 • Fri for palmeolie & parabener
 • Veganvenlig!
 • Fuld valuta for pengene
 • Udviklet til alle hårtyper og terapier
 • Voksperler nem at hælde v. opvarmning
 • Spændende farver og dufte
 • Fokus på hårfjerning, nænsom for huden
 • Australske æteriske olier
 • Officiel forhandler i Danmark

Du skal være logget ind for at se priser

Opret forhandlerkonto

Yderligere information

Aloe clear ultra 60 ml , der er tilsat sheasmør, da den har højere indhold af fugtighed til huden, der er tilsat mere glykolsyre for at maksimere peelingen, så den er til folk der har store problemer med indgroet hår, og har en tykkere hud, altså en hud der ikke er sart. til det intime område, under armene, på benene, ryggen, alle store områder hvor man er blevet vokset, bumser i ansigtet, eller mandens skæg. Den er geleagtig og spredes tyndt på huden. Aloeclear er en beroligende og kølende gelopløsning. Den er beregnet til at give et 24 timers forsvar mod indgroede hår, knopper, rødme og irritation. 

Den indeholder Aloe vera, aloe vera har et enzymindhold, der peeler huden let, den har fugtighedsgivende fordele, aloe vera er  et godt naturligt smøremiddel. Sammen med sine rensende og antiseptiske fordele

Den indeholder frugtsyre som virker eksfolierende og fjerner effektivt døde hudceller fra hudens overflade.

Stammen fra barken piletræet, Willow bark er brugt i århundreder til at berolige irriteret hud. Den indeholder salicylsyre som både er antiinflammatorisk og antibakteriel, lindre acne og irritation.

Cooling Mentha piperita er et aktive ingrediens, Peppermint er Menthol, er en  organisk forbindelse, der producerer en afkøling og beroligende fornemmelse, når den påføres huden. Menthol fungerer også som et mildt naturligt bedøvelsesmiddel, hvilket gør det ideelt til brug i forbindelse med voksning , sugning eller barbering Hovedingrediensen i Mentha Piperita skaber en afkølende fornemmelse, når den påføres huden.

Naturlige vokstyper (fyrretræ & bivoks)

Disse er egentlig ikke, hvad de fleste ville kalde naturlige. De er lavet af blandinger af harpiks og voks.Den brugte harpiks fås fra fyrretræer eller kinesiske gummitræer – men den skal behandles kemisk for at den bliver egnet til brug som hårfjerner. Ubehandlet fyrretræsharpiks vil krystallisere sig og koagulere i en vokspotte. Den er også ret syrlig, hvilket er grunden til, at det er mere sandsynligt, at huden bliver rød, når man bruger en fyrretræsbaseret voks.Den mest almindelige voks, der bruges i “naturlig” voks, er bivoks – men den er stadig nødt til at indeholder mikrokrystallinsk voks og paraben voks, såvel som fyldstoffer, parfumer og farvestoffer.Kvaliteten of effektiviteten af harpiks og bivoks varierer afhængigt af kilden,Høstforholdene og behandlingen af materialerne. Da de er naturprodukter, vil de variere fra portion til portion, og derfor kan det færdig produkt variere.

Syntetiske vokstyper

Disse er lavet af kunstharpiks – som generelt kaldes hærdet polycyclopentadien. De er det, vi kalder vand-hvide – meget gennemsigtige i farven. Dette gør det muligt for fabrikanten af lave voks i hvide eller meget blege farver – hvilket er umuligt med fyrretræsbaseret voks. De lugter også meget lidt.Syntetisk voks indeholder også mikrokrystallinsk og paraben voks, såvel som fyldstoffer og duftstoffer. Den er generelt meget mere fleksibel, renere at fjerne og kan bruges på det samme stykke hud flere gange uden at beskadige den.De fleste mennesker er mere allergiske overfor eller reagerer mere på naturlige vokstyper, end de har på syntetiske vokstyper – f.eks. er mange mennesker overfølsomme over for latex – men ikke over for vinyl. Latex fås også fra træer – ligesom harpiks.