Body Buff Forstør

Body Buff 250 ml

Med coconut oil, aloe vera og tea tree oil, samt hyben extrack.

Flere detaljer

Derfor skal du vælge Jax Wax
 • Fremstillet i Australien
 • Ikke testet på dyr
 • Ingredienser af højeste kvalitet
 • Fri for palmeolie & parabener
 • Veganvenlig!
 • Fuld valuta for pengene
 • Udviklet til alle hårtyper og terapier
 • Voksperler nem at hælde v. opvarmning
 • Spændende farver og dufte
 • Fokus på hårfjerning, nænsom for huden
 • Australske æteriske olier
 • Officiel forhandler i Danmark

Du skal være logget ind for at se priser

Opret forhandlerkonto

Yderligere information

Body buff 250 ml

Body Buff er en eksflolierende Body balsam, der indeholder kokosnøddeolie, kokosolien er nærende og fugtgivende, den trænger godt ind og efterlader huden blød og smidig. Den er især god til sensitiv, tør og dehydreret hud, fordi olien modvirker hudens tab af vand. Den indeholder Vindruekerneolie som har  en vidunderlige regenererende og fugtgivende egenskab. Aloe vera har et enzymindhold, der peeler huden let, den har fugtighedsgivende fordele, aloe vera er  et godt naturligt smøremiddel. Sammen med sine rensende og antiseptiske fordele. Tea tree Virker antiseptisk, inflammationshæmmende og rensende. Hybenolie er regenererende, opstrammende, helende og cellefornyende.

Naturlige vokstyper (fyrretræ & bivoks)

Disse er egentlig ikke, hvad de fleste ville kalde naturlige. De er lavet af blandinger af harpiks og voks.Den brugte harpiks fås fra fyrretræer eller kinesiske gummitræer – men den skal behandles kemisk for at den bliver egnet til brug som hårfjerner. Ubehandlet fyrretræsharpiks vil krystallisere sig og koagulere i en vokspotte. Den er også ret syrlig, hvilket er grunden til, at det er mere sandsynligt, at huden bliver rød, når man bruger en fyrretræsbaseret voks.Den mest almindelige voks, der bruges i “naturlig” voks, er bivoks – men den er stadig nødt til at indeholder mikrokrystallinsk voks og paraben voks, såvel som fyldstoffer, parfumer og farvestoffer.Kvaliteten of effektiviteten af harpiks og bivoks varierer afhængigt af kilden,Høstforholdene og behandlingen af materialerne. Da de er naturprodukter, vil de variere fra portion til portion, og derfor kan det færdig produkt variere.

Syntetiske vokstyper

Disse er lavet af kunstharpiks – som generelt kaldes hærdet polycyclopentadien. De er det, vi kalder vand-hvide – meget gennemsigtige i farven. Dette gør det muligt for fabrikanten af lave voks i hvide eller meget blege farver – hvilket er umuligt med fyrretræsbaseret voks. De lugter også meget lidt.Syntetisk voks indeholder også mikrokrystallinsk og paraben voks, såvel som fyldstoffer og duftstoffer. Den er generelt meget mere fleksibel, renere at fjerne og kan bruges på det samme stykke hud flere gange uden at beskadige den.De fleste mennesker er mere allergiske overfor eller reagerer mere på naturlige vokstyper, end de har på syntetiske vokstyper – f.eks. er mange mennesker overfølsomme over for latex – men ikke over for vinyl. Latex fås også fra træer – ligesom harpiks.